Εξειδίκευση σε τεχνικά σπρέι
EXATOM

Εξειδίκευση σε τεχνικά σπρέι

Η EXATOM αναπτύσσει νέα, καινοτόμα προϊόντα με ξεχωριστή σχεδίαση για τον τομέα του αυτοκινήτου.

Η ΕΧΑΤΟΜ συνιστά μία σχετικά νέα εταιρεία, η οποία, όμως, βασίζεται σε μακροχρόνια τεχνογνωσία -άνω των 25 ετών- στον τομέα των σπρέι. Αυτός ήταν ο λόγος που οι επικεφαλής της αποφάσισαν να την οργανώσουν έτσι, ώστε να παρέχουν την καλύτερη ποιότητα τεχνικών σπρέι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Αναπτύσσει και παράγει εξειδικευμένα προϊόντα, καλύπτοντας ένα κενό που υπήρχε στην ελληνική βιομηχανική παραγωγή.

Ο στόχος της ΕΧΑΤΟΜ είναι να εξασφαλίζει αξιοπιστία και ειλικρίνεια στους συνεργάτες της, προσφέροντας ταυτόχρονα άμεσες λύσεις στον τομέα του αυτοκινήτου (παράλληλα με τον ευρύτερο βιομηχανικό κλάδο και τη ναυτιλία), με άριστης ποιότητας προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές. Επιδιώκει, συνεπώς, σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με όρους αμοιβαίου σεβασμού. Μάλιστα, υπάρχει, ήδη, μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του εξωτερικού που ζητούν να προμηθευτούν και να αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα της ΕΧΑΤΟΜ.

Λύση για κάθε επαγγελματία

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται, αποκλειστικά, στους απαιτητικούς επαγγελματίες, λόγω της κορυφαίας ποιότητας που τα διακρίνει και των εξειδικευμένων εφαρμογών για τις οποίες είναι σχεδιασμένα. Αυτό σημαίνει πως γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος σε κάθε τύπο σπρέι το οποίο παράγεται, με σκοπό να είναι αποτελεσματικό, κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε εφαρμογή.

Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι 7, όλα πολύ εύκολα στη χρήση τους, ενώ μελετώνται, διαρκώς, νέα προϊόντα τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο εγγύς μέλλον. Συγκεκριμένα, η ΕΧΑΤΟΜ, σήμερα, παράγει:

  1. Καθαριστικό φρένων
  2. Καθαριστικό για τη βαλβίδα EGR και την πεταλούδα γκαζιού
  3. Σπρέι επαφών
  4. Σπρέι γράσου
  5. Σπρέι σιλικόνης
  6. Σπρέι συνθετικό λάδι, άριστο για ειδικές εφαρμογές λίπανσης
  7. Κορυφαίας ποιότητας αντισκωρικό σπρέι με απίστευτες διεισδυτικές ικανότητες, που υπερτερεί, ξεκάθαρα, έναντι γνωστών ανάλογων προϊόντων της αγοράς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανθεκτικά υλικά για ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα.

To καθαριστικό φρένων, εκτός από την άριστη ποιότητα του υλικού, ξεχωρίζει για την προηγμένη, νέου τύπου βαλβίδα με εξαιρετική πίεση εξόδου του υγρού, ώστε να απομακρύνεται εύκολα η σκόνη από τα φρένα, να αποκολλάται το γράσο και να διαλύεται πλήρως το λάδι από τις επιφάνειες που πρόκειται να καθαριστούν.

Με προδιαγραφές ασφάλειας

Όλη η γκάμα των προϊόντων της ΕΧΑΤΟΜ απευθύνεται στο συνεργείο αυτοκινήτων, ενώ παρέχονται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες των προϊόντων και οι προδιαγραφές ασφάλειας για κάθε προϊόν.

Παράλληλα, η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία με φορείς και εταιρείες που καινοτομούν στο κομμάτι της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, με σκοπό να προσφέρει λύσεις και σε αυτόν τον τομέα.

Η ΕΧΑΤΟΜ ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες για την προστασία του περιβάλλοντος, αφού έχει απολύτως μηδενικούς ρύπους στην παραγωγή των προϊόντων της.

Στην παρούσα φάση η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της μέσα από χονδρεμπόρους, αντιπροσώπους και ανεξάρτητους εμπόρους. Δεν είναι στα σχέδιά της ο τομέας της λιανικής -ενδεχομένως να εξεταστεί αργότερα-, καθόσον η ΕΧΑΤΟΜ επενδύει μόνο σε προηγμένης εξέλιξης προϊόντα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και, επομένως, η γραμμή παραγωγής παράγει τις απαιτούμενες ποσότητες που καλύπτουν, αυστηρά τις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών.

Το τμήμα R&D διατηρεί εξωτερική συνεργασία με δύο χημεία, για τη διασφάλιση της ποιότητας, καθώς και για τη συνεχή βελτίωση νέων προϊόντων.

Η σταδιακή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά και η ΕΧΑΤΟΜ, λόγω των εξειδικευμένων και καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, είναι έτοιμη να συμμετέχει στις νέες κατηγορίες προϊόντων, στον κλάδο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις, το νέο αποτελεσματικό και καινοτόμο Hyper spray και το Diamond nano tech spray, που δείχνουν τον δρόμο στον οποίο έχει αποφασίσει να πορευθεί η εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.exatom.eu

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ