Συνεργάτης λιπαντικών του MXGP
LIQUI MOLY

Συνεργάτης λιπαντικών του MXGP

Η LIQUI MOLY, που εξειδικεύεται στα λιπαντικά και τα πρόσθετα, ισχυροποιεί τον τομέα των μοτοσυκλετών, μέσα από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross (MXGP). 

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία, θα είναι από την επόμενη σεζόν ο αποκλειστικός συνεργάτης λιπαντικών για αυτό το πρωτάθλημα, όπως επίσης και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Motocross of Nations (MXoN) και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Snowcross (SNX). Η εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για δίτροχα: από λιπαντικά κινητήρων, λάδια κιβωτίου ταχυτήτων, πρόσθετα, γράσα, σπρέι σέρβις και προϊόντα καθαρισμού μέχρι υγρά φρένων, λάδια αλυσίδας και προϊόντα φροντίδας δερμάτων. Συνολικά, πάνω από 100 προϊόντα είναι σχεδιασμένα ειδικά για μοτοσυκλέτες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που προορίζονται ειδικά για τον τομέα offroad.

«Οι μηχανικοί και οι οδηγοί μπορούν να μας εμπιστεύονται και εκτός δρόμου», δήλωσε ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ της LIQUI MOLY. Από την πλευρά του, ο David Luongo, διευθύνων σύμβουλος της Infront Moto Racing, η οποία θα διακινεί στην αγορά τις αγωνιστικές σειρές, σημείωσε: «Αυτό καθιστά τη LIQUI MOLY έναν ισχυρό συνεργάτη, ο οποίος θα αποτελεί επίσης και σημαντικό τεχνολογικό στήριγμα. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η LIQUI MOLY χρήζεται ονομαστικός χορηγός για τους αγώνες MXGP στη Γερμανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.