Νέα εμφάνιση για τη NARVA
Lumileds

Νέα εμφάνιση για τη NARVA

NARVA NEW
Η εταιρεία NARVA, ειδικός στα συστήματα φωτισμού αυτοκινήτων ανανεώνει την εμφάνισή της.

Με γερμανικές ρίζες που χρονολογούνται από τα μέσα του 20ου αιώνα, η NARVA έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την τεχνογνωσία της στον φωτισμό αυτοκινήτων. Αποτελεί εμπορικό σήμα της Lumileds και αξιοποιεί την εξειδίκευση, την τεχνολογική υπεροχή και την αξιοπιστία μίας κορυφαίας εταιρείας στα συστήματα φωτισμού για την Πρώτη Τοποθέτηση και το Aftermarket. Ανανεώνοντας το λογότυπό της, αλλά και υιοθετώντας ένα μοντέρνο στυλ γραφικών, η NARVA συνδυάζει τη διαχρονική ισχύ της με μία απλή, σύγχρονη ταυτότητα. Για πάνω από 70 χρόνια, η εταιρεία θέτει τα πρότυπα στον φωτισμό των οχημάτων.

Στέρεα θεμέλια

Το 1948, ιδρύεται στη Γερμανία η NARVA, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή γενικού εξοπλισμού για φωτισμό. Μέσα σε μία δεκαετία, η εταιρεία εστιάζει όλο και περισσότερο στους λαμπτήρες για αυτοκίνητα και έτσι δημιουργείται κι επίσημα η NARVA. Η επιτυχία της στους λαμπτήρες αλογόνου και χαλαζία αποτέλεσε έναυσμα για τη διεθνή επέκτασή της. Πολύ σύντομα, o αέρας της καινοτομίας και της τεχνογνωσίας της εταιρείας διαδόθηκε σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, η NARVA κατασκευάζει προηγμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις φωτισμού αυτοκινήτων για το Aftermarket, για τα συνεργεία και για εμπόρους λιανικής. Η γκάμα της αποτελείται από λαμπτήρες αλογόνου, xenon και LED για οχήματα. Τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτουν εφαρμογές σε μηχανές, σκούτερ και αυτοκίνητα, μέχρι φορτηγά και λεωφορεία. Η NARVA διαθέτει επίσης φορητά φωτιστικά εργασίας LED.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η NARVA, στα πλαίσια βελτίωσης των αξιών της και της επικοινωνίας της σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά αυτοκινήτων, δημιούργησε ένα ανανεωμένο λογότυπο που διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου σχεδιασμού, τη γραμματοσειρά και το μπλε χρώμα. Η προσθήκη της φράσης «Das Licht» («Το φως») εδραιώνει τη NARVA ως ειδικό στον φωτισμό αυτοκινήτων. Εστιάζοντας στη σαφήνεια και την απλότητα, το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει την ανοιχτή, ειλικρινή προσέγγιση που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της NARVA με τους συνεργάτες της.

Έτοιμο για κυκλοφορία

Το ανανεωμένο λογότυπο και το νέο στυλ γραφικών της NARVA θα εφαρμοστούν σταδιακά σε όλες τις επικοινωνίες και το δημοσιευμένο υλικό της μάρκας. Η αλλαγή θα βοηθήσει στην αναγνώριση της εταιρείας και την αύξηση της απήχησής της στις περισσότερες από 100 χώρες, όπου πωλούνται επί του παρόντος λαμπτήρες αυτοκινήτου NARVA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.narva-light.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.