Επεκτείνει τη συνεργασία με TotalEnergies
NEXUS

Επεκτείνει τη συνεργασία με TotalEnergies

nexus
Δύο κορυφαία ονόματα στον κλάδο, με ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, ανανεώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους για 5 ακόμα χρόνια, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία.

Η TotalEnergies Lubrifiants, μία κορυφαία εταιρεία στην αγορά των λιπαντικών παγκοσμίως, και η NEXUS Automotive International (N!), ένα κορυφαίο γκρουπ διανομέων και προμηθευτών εξαρτημάτων, προχώρησαν, πρόσφατα, στην επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας τους, για 5 ακόμα χρόνια.

Έτσι, η TotalEnergies Lubrifiants θα διευρύνει την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη κοινότητα Ν!, που παρουσίασε ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις – από 7,2 δισ. ευρώ το 2015 σε περίπου 35 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2021 -, κατακτώντας ηγετική θέση στον κλάδο. Παράλληλα, η NEXUS ενισχύει την παρουσία της σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Αφρική, η Μέση Ανατολή, οι ΗΠΑ, η Λατινική Αμερική και η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, που αποτελούν επίσης βασικές αγορές της TotalEnergies.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας, η NEXUS θα συνεχίσει να επεκτείνει την προσφορά της με υψηλής ποιότητας λιπαντικά και, αντίστοιχα, η TotalEnergies θα απολαμβάνει μία ευρύτερη απήχηση μέσα από τους προμηθευτές του γκρουπ.

Οι δύο εταιρείες μοιράζονται ένα κοινό όραμα, έχοντας την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και των δραστηριοτήτων τους. Με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας έχουν επίσης την ευκαιρία να εργαστούν από κοινού σε νέους τομείς ανάπτυξης, προσφέροντας πιο βιώσιμες και υπεύθυνες λύσεις για τη δευτερογενή αγορά.

«Συνεργαζόμαστε ήδη με τη NEXUS αρκετά χρόνια και η ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας μας αντανακλά τον κοινό μας στόχο: την αναζήτηση της υπεροχής και της καινοτομίας. Η TotalEnergies Lubrifiants είναι προσηλωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας το αποτύπωμα των δραστηριοτήτων μας σε κάθε χώρα που λειτουργούμε. Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την διευρυνόμενη συνεργασία με τον νέο παγκόσμιο ηγέτη στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου, που είναι, αντίστοιχα, εξαιρετικά δραστήρια στη βιώσιμη ανάπτυξη» Jean Parizot, Αντιπρόεδρος στο τμήμα Automotive της TotalEnergies Lubrifiants

«Η συνεργασία με την TotalEnergies Lubrifiants αποτελεί ένα ισχυρό κεφάλαιο για τη NEXUS, δεδομένου ότι έχουμε αρκετές συνέργειες σε πολύ ειδικές αγορές που απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις. Καθώς η καινοτομία είναι μία βασική αξία της NEXUS, η TotalEnergies και η NEXUS μοιράζονται τη δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, που διασφαλίζει ότι μπορούμε να συμβάλλουμε σε μία ανάπτυξη απαλλαγμένη από άνθρακα» Gael Escribe, CEO στη NEXUS Automotive International

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.