Εξελιγμένη γκάμα για υβριδικά και ηλεκτρικά
Nissens

Εξελιγμένη γκάμα για υβριδικά και ηλεκτρικά

Η Nissens προσφέρει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για Νέα Ενεργειακά Οχήματα, εξελίσσοντας παράλληλα υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σχετικά με τη χρήση τους.

Τα θερμικά συστήματα στα Νέα Ενεργειακά Οχήματα (NEV) είναι πιο προηγμένα από ό,τι στα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, γι’ αυτό απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Η προσφορά ανταλλακτικών NEV της Nissens περιλαμβάνει περισσότερα από 730 είδη για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και καλύπτει περισσότερους από 3.000 κωδικούς ανταλλακτικών OE. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με επιπλέον εξαρτήματα τοποθέτησης που περιλαμβάνονται, όποτε χρειάζεται, καθώς και με τις καθιερωμένες υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας, όπως το πρόγραμμα τεχνικής εκπαίδευσης (NTC/Experts) που μοιράζεται τη γνώση στο σύστημα θερμικής διαχείρισης των Νέων Ενεργειακών Οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας.

Μπροστά στον εξηλεκτρισμό

Δεδομένου ότι τα συστήματα θερμικής διαχείρισης εξελίσσονται ταχύτατα και αυτά τα προηγμένα συστήματα θα παραμείνουν κρίσιμα για τα NEV, η Nissens είναι πρωτοπόρος στην τάση εξηλεκτρισμού ανταλλακτικών. Η εταιρεία παρουσίασε, πρόσφατα, μερικά εντελώς καινούργια σχέδια ανταλλακτικών που παρέχουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις νέες τεχνολογίες. Μία σειρά αισθητήρων πίεσης του συστήματος κλιματισμού και αισθητήρων θερμοκρασίας ψυκτικού κινητήρα, καθώς και συμπιεστές εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής τάσης επιβεβαιώνουν την ισχυρή δέσμευσή της να υποστηρίζει τις ανάγκες των συνεργατών της (διανομείς και συνεργεία), αυξάνοντας τις δυνατότητες πωλήσεών τους με πρωτοποριακά προϊόντα.

Το όλο πρόγραμμα προσφοράς ανταλλακτικών NEV της Nissens είναι σχεδιασμένο, ακριβώς, για να ενισχύσει περαιτέρω τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα. Όλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας της Nissens για να παρέχουν ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας σε ανεξάρτητους διανομείς και συνεργεία, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη τοποθέτηση και την εξαιρετική θερμική απόδοση.

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Η σειρά Nissens NEV καλύπτει τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων, όπως BMW i3, i8, Hybrid, Chevrolet Volt, Fiat 500 EV, Hyundai Ioniq/Kona EV, Hybrid, Kia Niro Hybrid, Mitsubishi Outlander PHEV, Nissan Leaf EV, Opel Ampera, Renault Zoe EV, Skoda E-Citigo EV, Tesla Models S/3/X, Toyota & Lexus Hybrid, Volvo XC90 Hybrid, VW Golf VII GTE Hybrid. Επιπλέον, 40 νέα ανταλλακτικά είναι υπό ανάπτυξη, μεταξύ άλλων, για Audi E-Tron, BMW Σειρά IX, Mercedes EQC-Series.

Η Nissens Automotive βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης τεχνολογίας οχημάτων, διασφαλίζοντας ότι οι συνεργάτες της στη δευτερογενή αγορά μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

Τα προηγμένα θερμικά συστήματα στα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.