Τεχνική εκπαίδευση σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη
AutoSpecialist Training

Τεχνική εκπαίδευση σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας Nissens είναι να παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωµένη εκπαίδευση και πληροφόρηση για ό,τι νέο προσθέτει στην γκάµα της. Έτσι, σε συνεργασία µε το AutoSpecialist Training, πραγµατοποίησε, τον Απρίλιο, τεχνικές εκπαιδεύσεις σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Oι δύο πρώτες τεχνικές εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της εταιρείας ΕΛΤΡΑΚ, στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στο υποκατάστημά της στη Λάρισα. Η θεματολογία, πέρα από τις βασικές γνώσεις σε θέματα κλιματισμού, κάλυψε κυρίως τον τομέα της συντήρησης των κλιματιστικών συστημάτων. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα λιπαντικά των κλιματιστικών, αλλά και στα διάφορα χημικά υγρά που χρησιμοποιούνται στο κύκλωμα, όπως βαφές UV και σφραγιστικά, καθώς και στις επιπτώσεις, εάν αυτά δεν είναι συμβατά με το χρησιμοποιούμενο λιπαντικό ή τοποθετηθούν σε λανθασμένη αναλογία. H συζήτηση που ακολούθησε με τους μηχανικούς, επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα συμβατότητας μεταξύ των χρησιμοποιούμενων χημικών.

Η τεχνική εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων (Σ.Π.Η.Κ.Ο.ΘΕ.) στα γραφεία του. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου και ουσιαστικά αποτελούσε το 2ο μέρος της εκπαίδευσης, που είχε πραγματοποιηθεί προ μηνός. Το 2ο επίπεδο του εκπαιδευτικού προγράμματος της δανέζικης εταιρείας (επίπεδο Specialist) κάλυπτε τον έλεγχο του κυκλώματος, τα περιφερειακά και τα αναλώσιμα.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τη συντήρηση και τη διάγνωση βλαβών στα κυκλώματα κλιματισμού, καθώς και για τη λίπανση και τη συμβατότητα του λιπαντικού με το ψυκτικό ρευστό, αλλά και τη βαφή UV και τα σφραγιστικά υλικά. Ακόμη, έγινε μία σύντομη αναφορά στην επέκταση της γκάμας της Nissens και στα νέα της προϊόντα, όπως: τουρμπίνες, ψυγεία αέρος, βαλβίδες EGR και δοχεία διαστολής.


Στο τέλος κάθε εκπαίδευσης οι συµµετέχοντες, εκτός από το διδακτικό υλικό, έλαβαν και αναµνηστικά δώρα από την εταιρεία. Eισηγητής των τεχνικών εκπαιδεύσεων ήταν ο Νίκος Βασιλάκης από το AutoSpecialist Training, πιστοποιηµένος εκπαιδευτής από τη Nissens.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.