Πανελλαδικό δίκτυο ταχυφορτιστών incharge
NRG

Πανελλαδικό δίκτυο ταχυφορτιστών incharge

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η nrg παρουσίασε την εξέλιξη του λογοτύπου της και λάνσαρε την πρωτοποριακή υπηρεσία incharge, για πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων.

Συμβάλλοντας δυναμικά στη μετεξέλιξη του ενεργειακού τοπίου και στην επιτάχυνση της υιοθέτησης εναλλακτικών τεχνολογιών, η nrg μετασχηματίζεται σε έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο πάροχο ενεργειακών υπηρεσιών.

Με το incharge, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης. Αξιοποιεί το ευρύτατο δίκτυο των πρατηρίων Shell και Avin, επενδύοντας σε στρατηγικές συνεργασίες με ηγέτιδες δυνάμεις της αγοράς. Το δίκτυο φόρτισης incharge περιλαμβάνει σήμερα 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης στην Ελλάδα. Από αυτά, 23 βρίσκονται σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α., καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου.

Εφαρμογή incharge

Παράλληλα, η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό! Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

  1. βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  2. επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  3. παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  4. δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  5. ολοκληρώσει την πληρωμή του
  6. εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7.

«Παρέχουμε την ενέργεια του μέλλοντος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλο το εθνικό μας δίκτυο. Με υπευθυνότητα, πληρότητα, επάρκεια και δυνατότητες που μόνο η nrg έχει και υλοποιεί. H nrg εξελίσσεται και μετατρέπεται σε έναν πραγματικά ολοκληρωμένο πάροχο. Στόχος αυτής της νέας εποχής είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις για κάθε ενεργειακή ανάγκη τους»
Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής nrg

«H ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον, το οποίο η nrg κάνει πραγματικότητα σήμερα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα. Το μέλλον στην Ευρώπη δείχνει την ηλεκτροκίνηση. Τα περίπου 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα θα αγγίξουν έως το 2025 τα 70 εκατομμύρια. Στην Ελλάδα, αναμένεται μέχρι το 2030, 1 στα 3 αυτοκίνητα που πωλούνται να είναι ηλεκτρικά, ξεπερνώντας σε αριθμό τα 300.000 οχήματα. Όσοι κάνουν σήμερα τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μπορούν πλέον να αισθάνονται άνετα, αφού το δίκτυο σταθμών φόρτισης incharge θα τους εξυπηρετεί με επάρκεια και αρτιότητα, παρέχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα»
Ηλίας Πετρής, Διευθυντής Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Την εκδήλωση χαιρέτισε η ΓΓ Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, η οποία σημείωσε: «Επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η δημιουργία ενός επαρκούς και προσβάσιμου δικτύου υποδομών φόρτισης σε όλη την επικράτεια, project για το οποίο θα αξιοποιήσουμε καταρχήν πόρους 80 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα θα είναι καταλυτικός. Πρωτοβουλίες, όπως αυτή που παρουσίασε σήμερα η nrg, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον σχεδιασμό μας και θέτουν τις βάσεις για να γίνει το ταξίδι μας στην ηλεκτροκίνηση πραγματικότητα».


Μάθετε περισσότερα για το incharge στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.nrg.gr και στο nrgincharge.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.