Ο Ernst Prost ανακοινώνει την αποχώρησή του
LIQUI MOLY

Ο Ernst Prost ανακοινώνει την αποχώρησή του

LIQUI MOLY
Ο διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά τα 65α γενέθλιά του, τον Φεβρουάριο του 2022. Την σκυτάλη παίρνει ο Günter Hiermaier, φίλος και πιστός συνεργάτης.

Μετά από 31 χρόνια στη LIQUI MOLY, ο Ernst Prost ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 22 Φεβρουαρίου 2022. Υπό την ηγεσία του, η LIQUI MOLY εξελίχθηκε από έναν μικρό προμηθευτή σε έναν παγκόσμιο ειδικό στα χημικά προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Σε επιστολή προς τους συναδέλφους του, ο διευθύνων σύμβουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Στην επιστολή προς τους συναδέλφους του, ο Ernst Prost μιλά από καρδιάς…


«Τα 31 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Ιδίως όταν δίνεις όλο σου τον εαυτό. Χρόνο, μυαλό, άνευ όρων δέσμευση…. Είναι δύσκολο να σταματήσεις, ειδικά κάτι που αγαπάς. Όμως το πράττω τώρα και αποχωρώ από την επιχειρηματική δραστηριότητα. Eισέρχομαι σε ένα νέο, ελπίζω εξίσου συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής μου».
Ernst Prost, Διευθύνων Σύμβουλος LIQUI MOLY

Όσο για τον διάδοχό του, ο Ernst Prost αναφέρει, «Ο φίλος μου Günter Hiermaier, μαζί με όλους εσάς, θα συνεχίσει να διευθύνει την εταιρεία αποτελεσματικά, με συνέπεια, διάθεση για εξέλιξη και ευελπιστώ με πολλές καινοτομίες. Ευφυής, ανθρώπινος, με πολλές δεξιότητες και τεράστια εμπειρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.