Τα ηλεκτρονικά εργαλεία της CORTECO
CORTECO

Τα ηλεκτρονικά εργαλεία της CORTECO

Τα ηλεκτρονικά εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία εστιάζουν στην ολοκληρωµένη ενηµέρωση και υποστήριξη των τεχνικών, προσφέροντας πληροφορίες και λύσεις για τη σωστή επιλογή εξαρτηµάτων και την κατάλληλη εφαρµογή τους.

H Corteco, με ισχυρή παρουσία στην ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά, διαθέτει μία εκτεταμένη γκάμα. Η γκάμα της Corteco αποτελείται από εξαρτήματα στεγανοποίησης, ελέγχου κραδασμών και φίλτρα καμπίνας. Ως μέλος του παγκόσμιου ομίλου Freudenberg, προσφέρει στους διανομείς και τα συνεργεία την ποιότητα και την αξιοπιστία της Πρώτης Τοποθέτησης. Το χαρτοφυλάκιο της Corteco ξεπερνά τα 26.000 προϊόντα.

Μέσα από την ιστοσελίδα της, www.corteco.com, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την εταιρεία, να βρει ενδιαφέροντα νέα και πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που διαθέτει. Εκεί, παρουσιάζεται η λειτουργία και οι απαιτήσεις των συστημάτων που καλύπτει η Corteco. Παρουσιάζονται επίσης κι οι αντίστοιχες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σε κάθε επιμέρους εξάρτημα.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ενημερωτικά φυλλάδια για προϊόντα και καταλόγους. Επιπλέον η ιστοσελίδα διαθέτει τεχνικές πληροφορίες που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Προκειμένου να βοηθήσει τους τεχνικούς να βρουν το κατάλληλο εξάρτημα για το κάθε όχημα, η Corteco διαθέτει τον ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάλογο www.ecatcorteco.com. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης του ανταλλακτικού με βάση το όχημα, την κατηγορία προϊόντος, τον κωδικό του εξαρτήματος κ.ά. Διαθέσιμες είναι, επίσης, τεχνικές πληροφορίες, προδιαγραφές και στοιχεία για την εφαρμογή του κάθε εξαρτήματος.

Παράλληλα, έχει σχεδιάσει ένα εύχρηστο εργαλείο για την εύρεση της σωστής τσιμούχας. Στη διεύθυνση www.findyourseal.com, εισάγοντας τις διαστάσεις στα αντίστοιχα πεδία, ο χρήστης βρίσκει εύκολα και γρήγορα την κατάλληλη τσιμούχα. Ταυτόχρονα βρίσκει τις απαραίτητες πληροφορίες (κωδικός ανταλλακτικού, διαστάσεις, υλικό κλπ.) για να διασφαλίσει ότι έχει επιλέξει το σωστό ανταλλακτικό.


Τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης της Corteco – Instagram, LinkedIn, YouTube – περιλαµβάνουν πλούσιο περιεχόµενο για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας, ενδιαφέρουσες ιστορίες, καθώς και υλικό για τη διευκόλυνση των τεχνικών στις εργασίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.