Πεταλούδες γκαζιού και ρυθμιστικές από την Pierburg
motorservice

Πεταλούδες γκαζιού και ρυθμιστικές από την Pierburg

Η Motorservice εμπλουτίζει την γκάμα της σε πεταλούδες γκαζιού και ρυθμιστικές, καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα μοντέλων του ομίλου Volkswagen και της Opel. 

Τα νέα προϊόντα, πεταλούδες γκαζιού και ρυθμιστικές, είναι ποιότητας Πρώτης Τοποθέτησης. Πληρούν τα υψηλά πρότυπα και την τεχνογνωσία της Pierburg, ενός προμηθευτή ΟΕ με διεθνή παρουσία και αναγνώριση. Με την προσθήκη των νέων κωδικών στην γκάμα, η εταιρεία διευρύνει τις δυνατότητες των συνεργείων. Προσφέρει ανταλλακτικά για δημοφιλείς εφαρμογές που αφορούν περίπου 15 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τους νέους κωδικούς και τις εφαρμογές τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τον ηλεκτρονικό κατάλογο της εταιρείας.

Σηµείωση

Μετά την τοποθέτηση, οι πεταλούδες γκαζιού ή οι ρυθµιστικές πρέπει να προσαρµοστούν στην ηλεκτρονική µονάδα ελέγχου του κινητήρα. Αυτό γίνεται συνήθως µε τη χρήση ενός διαγνωστικού µηχανήµατος µε δυνατότητα αµφίδροµης επικοινωνίας µε την ηλεκτρονική µονάδα του κινητήρα και ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.