Τα προϊόντα LIQUI MOLY από την εταιρεία ΕΜΑ
LIQUI MOLY

Τα προϊόντα LIQUI MOLY από την εταιρεία ΕΜΑ

Τα λιπαντικά, τα πρόσθετα και τα βελτιωτικά της LIQUI MOLY θα είναι ευρύτερα διαθέσιμα στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία ΕΜΑ, που δραστηριοποιείται στον χώρο του aftermarket, συμπεριέλαβε τη γερμανική μάρκα στην γκάμα των προϊόντων της. 

Ο Tim Braun, αρμόδιος Export Area Manager στη LIQUI MOLY για την ελληνική αγορά, δήλωσε τα εξής. «Τώρα, τα εξειδικευμένα καταστήματα και τα συνεργεία, αλλά και κάθε οδηγός, θα μπορούν να προμηθεύονται τα λιπαντικά προϊόντα μας ακόμα ευκολότερα». Η συνεργασία αυτή υλοποιήθηκε μέσω της εταιρείας SKAMA. Επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός εισαγωγέας της LIQUI MOLY στην Ελλάδα πάνω από 20 χρόνια. «Η εταιρεία ΕΜΑ δραστηριοποιείται στον χώρο του aftermarket του αυτοκινήτου πάνω από 50 χρόνια. Έχει εξαιρετική φήμη στον κλάδο των λιπαντικών και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τη συνεργασία», σημείωσε ο Βασίλης Δράκος, αρμόδιος για τον τομέα των λιπαντικών στη SKAMA. «Η μακροπρόθεσμη στρατηγική και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της LIQUI MOLY, μάς ταιριάζουν απόλυτα», υπογράμμισε ο Νίκος Φωκάς, Διευθυντής Marketing στην ΕΜΑ.

«Επιπλέον η LIQUI MOLY προσφέρει μέσω της εταιρείας SKAMA, πλήρη τεχνική εκπαίδευση και ενημέρωση για τη σωστή χρήση των προϊόντων της. Επίσης παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη μάρκετινγκ, B2C εφαρμογή εξεύρεσης των κατάλληλων προϊόντων για κάθε όχημα, ελληνικό έντυπο κατάλογο προϊόντων, και ελληνική ιστοσελίδα, www.liqui-moly.gr. Επίσης διαθέτει σημαντική προβολή σε διεθνές επίπεδο, ως επίσημος χορηγός στη Formula 1 και στο MotoGP, όπου προμηθεύει αποκλειστικά τις αγωνιστικές ομάδες Moto2 & Moto3 με τα λιπαντικά LIQUI MOLY».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.