Παραμένει χορηγός στη Formula 1
Formula 1

Παραμένει χορηγός στη Formula 1

Η γερμανική εταιρεία παρασκευής λαδιών υπογράφει τριετές συμβόλαιο για τις αγωνιστικές – η μεγαλύτερη χορηγία στην ιστορία της επιχείρησης. 

Η LIQUI MOLY παρατείνει τη δέσμευσή της στη Formula 1 και κλείνει συμβόλαιο για τις αγωνιστικές έως τα τέλη του 2022. Στους μισούς αγώνες θα υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες της γερμανικής εταιρείας παραγωγής λαδιών και πρόσθετων. «Μέχρι τώρα δεν είχαμε κλείσει καμία χορηγία με τόσο μεγάλη απήχηση στα μέσα όσο αυτή», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY.

Για τρία χρόνια, έως το τέλος της σεζόν 2022, η LIQUI MOLY θα είναι ο «επίσημος χορηγός» της Φόρμουλα 1. «Η μοναδική κάλυψη της Φόρμουλα 1 μας επιτρέπει να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της LIQUI MOLY σε παγκόσμιο επίπεδο», λέει ο Ernst Prost. Δεν πρόκειται απλώς και μόνο για κάλυψη. «Η Formula 1 βρίσκεται στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και η LIQUI MOLY στην κορυφή όσον αφορά τα λάδια και τα πρόσθετα. Με την συμμετοχή μας στη Formula 1 στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς τους τελικούς καταναλωτές και τους εμπόρους. Έτσι, θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τους ολοένα και περισσότερους διαφημιζόμενους στα ΜΜΕ».

«Το γεγονός ότι η συνεργασία μας επεκτείνεται μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά δείχνει τι μπορεί να κάνει η Formula 1 σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα και την αφοσίωση στο brand», δήλωσε ο Chase Carey, CEO και Πρόεδρος της Formula 1. «Χαιρόμαστε για τη μελλοντική συμμετοχή της LIQUI MOLY στη Formula 1».

Η Formula 1 είναι η μεγαλύτερη, αλλά όχι η μοναδική χορηγία της μάρκας λαδιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η LIQUI MOLY εκπροσωπείται επίσης στο MotoGP, έχει δώσει το όνομά της στον αγώνα αντοχής LIQUI MOLY Bathurst 12h, ήταν παρούσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ τον Ιανουάριο, καθώς και σε αναρίθμητες διοργανώσεις χειμερινών αθλημάτων. «Όλα αυτά δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά βασικά στοιχεία της στρατηγικής μάρκετινγκ της εταιρείας μας, που στηρίζει τις πωλήσεις των συνεργατών μας», διευκρίνισε ο Ernst Prost.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ