Υψηλή ποιότητα, απόδοση και αντοχή
TEXTAR

Υψηλή ποιότητα, απόδοση και αντοχή

Η TMD Friction, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τακακιών στον κόσμο, έχει επεκτείνει την γκάμα της με περισσότερα από 800 προϊόντα στη δευτερογενή αγορά.

Η εταιρεία διαθέτει μία εκτενέστατη γκάμα προϊόντων πέδησης, που προσφέρουν υψηλή απόδοση, ευρεία κάλυψη οχημάτων, ασφάλεια και άνεση στο φρενάρισμα. Με καινοτόμα υλικά και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η TMD Friction αναζητά διαρκώς τις βέλτιστες λύσεις, εξελίσσοντας τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, καθώς και το χαρτοφυλάκιό της.

Σε αυτά τα πλαίσια, κατάφερε να εισαγάγει 825 νέα προϊόντα στη δευτερογενή αγορά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ακόμη και ο πρώτος προμηθευτής για συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων.

Μία νέα premium μάρκα τακακιών προστέθηκε πέρυσι στο χαρτοφυλάκιό της TMD. Πρόκειται για την Bendix με γκάμα άνω των 3.300 προϊόντων. Έτσι, πλέον, η εκτεταμένη οικογένεια εμπορικών σημάτων της TMD Friction περιλαμβάνει τις μάρκες: Textar, Mintex, Don, Nisshinbo, Cobreq και Bendix.

Premium τακάκια για πολλές εφαρμογές

Η σειρά τακακιών της Textar, που ήδη καλύπτει μία εκτενή γκάμα αυτοκινήτων, έχει επεκταθεί με πολλά νέα προϊόντα τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους. Έτσι, οι κάτοχοι μοντέλων Volkswagen Golf, Toyota Yaris, Kia Soul, Kia Stinger, Ford Ranger ή SsangYong Rexton μπορούν να αντικαταστήσουν τα τακάκια τους με τα νέα προϊόντα Textar. Μάλιστα, στην περίπτωση των Golf, Yaris και Ranger, η εταιρεία εισάγει πρώτη στη δευτερογενή αγορά αυτά τα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης: Η χαμηλή τιμή μπορεί να κρύβει υψηλό κόστος

Επιπλέον, η γκάμα των προϊόντων Textar έχει επίσης εμπλουτιστεί για ορισμένα premium μοντέλα. Έτσι, τα καλά νέα φτάνουν στους ιδιοκτήτες μοντέλων BMW, αλλά και στους οδηγούς Mercedes-Benz A-Class, B-Class, CLA, GLA ή GLB. Η Textar είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει τακάκια για αυτά τα μοντέλα.

Πράσινο «πρόσημο»

Παράλληλα, η TMD Friction εστιάζει στα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Εκτός από την αύξηση της γκάμας από τακάκια χωρίς χαλκό, ο κατασκευαστής καλύπτει, ήδη, το 99% της αγοράς υβριδικών, ηλεκτρικών και επαγγελματικών οχημάτων, όσον αφορά τα τακάκια για το Aftermarket. Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες σε αυτήν την κατηγορία είναι τα προϊόντα που προσφέρονται για ηλεκτρικά μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα για τα μοντέλα: Volkswagen ID.5, Mercedes-EQ EQA και EQB, Audi e-tron GT, Volvo C40, ακόμη και για την Porsche Taycan.

Μία εκτενής και σύνθετη γκάμα προϊόντων χρειάζεται και μία άρτια οργάνωση δεδομένων. Η γρήγορη και αξιόπιστη αναγνώριση των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την επισκευή των οχημάτων είναι καθοριστική. Οπότε είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι πλατφόρμες της TMD Friction έλαβαν, πρόσφατα, πιστοποίηση Premium Data Supplier (PDS) για όλες τις μάρκες τακακιών στο χαρτοφυλάκιο, ένδειξη ότι οι πληροφορίες δημοσιεύονται σωστά.

Διαβαστε επίσης: Textar – Αλλαγή υγρών φρένων: Πώς να την εκτελέσετε σωστά;

«Λαμβάνουμε καλά σχόλια από τους πελάτες μας σχετικά με τις προσπάθειες που κάνουμε. Οι μάρκες Textar, Mintex και Bendix καλύπτουν τον στόλο των ευρωπαϊκών μοντέλων καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Θέτουμε επίσης υψηλά πρότυπα για τη διαθεσιμότητα και τις παραδόσεις», σημειώνει ο Michael Dunkel, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων στην TMD Friction.

Η παγκόσμια επιτυχία της TMD Friction επιβεβαιώνεται έμπρακτα από την ανάπτυξή της στην κινεζική αγορά, μία εξόχως περίπλοκη αγορά. Η εταιρεία έχει, ήδη, καταφέρει να αναπτύξει 160 νέα προϊόντα για την Κίνα, παρά το γεγονός ότι οι εγχώριοι κανονισμοί σε αυτόν τον τομέα γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι και άκαμπτοι.

Κάθε προϊόν πέδησης της Textar έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένο όχημα, σύστημα πέδησης και σκοπό. Δουλεύοντας με 797 διαφορετικές πρώτες ύλες, η εταιρεία έχει αναπτύξει περίπου 50.000 μοναδικά μείγματα, μόνο τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Όλα έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνονται στα πλέον απαιτητικά ποιοτικά πρότυπα. Στόχος της Textar να προσφέρει την κατάλληλη πέδηση σε κάθε πρόκληση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ