Αυξάνονται οι εκθέτες
Autopromotec

Αυξάνονται οι εκθέτες

Η εκδήλωση - αφιερωμένη στον εξοπλισμό αυτοκινήτων και τις υπηρεσίες μετά την πώληση - έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2022.

Οι προσδοκίες αυξάνονται μεταξύ των εκθετών για την 29η έκθεση Autopromotec. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο BolognaFiere. Έναν μήνα μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας εγγραφών, οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τη μεγάλη επιθυμία των εταιρειών να επιστρέψουν ως εκθέτες, ενισχύοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η Autopromotec 2022, μετά από τη μεγάλη παύση λόγω της πανδημίας, έρχεται με πλούσιο περιεχόμενο για τη δευτερογενή αγορά. Η συμφωνία που υπέγραψαν το Υπουργείο Εξωτερικών, η ICE και η Promotec επικεντρώνεται στη συμμετοχή ξένων αγοραστών, καθώς και στη διεθνή προώθηση της Autopromotec 2022 σε σημαντικές εμπορικά χώρες.

Futurmotive Exhibition Project

Ένας άλλος πυλώνας της πρωτοβουλίας είναι το Futurmotive Exhibition Project. Το Futuremotive Exhibition Project προβάλλει σενάρια για το μέλλον της κινητικότητας. Βασικά θέματα αποτελούν οι κινητήρες του μέλλοντος και η οικολογική βιωσιμότητα ολόκληρου του τομέα. Το μέρος αυτό της έκθεσης δίνει έμφαση στον οικολογικό μετασχηματισμό του αστικού οικοσυστήματος που συνδέεται με το αυτοκίνητο και τον οδηγό. Ακόμα, βασικό κομμάτι του μετασχηματισμού αποτελούν οι έξυπνες μεταφορές και η κυβερνοασφάλεια. Η χρήση νέων υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον, για την κατασκευή οχημάτων και εξαρτημάτων παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο.

Το μεγαλύτερο μέρος των πόρων θα χρησιμοποιηθεί για να προσκληθούν στην Ιταλία αντιπρόσωποι επιχειρήσεων από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εκπρόσωποι μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, αγοραστές εξοπλισμού αυτοκινήτων, ελαστικών και ανταλλακτικών, αντιπρόσωποι δικτύων συνεργείων, εμπορικές ενώσεις (από τις αγορές με τον μεγαλύτερο κύκλο εργασιών) και εκπρόσωποι τύπου.


«Το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για την Autopromotec 2022 οι εκθέτριες εταιρείες φανερώνει ότι ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας και η αλυσίδα παραγωγής βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Οι B2B συναντήσεις γίνονται πιο ενδιαφέρουσες, χωρίς να χάνουν τον σκοπό τους, φυσικά. Σκοπός τους είναι η παρουσίαση τεχνολογιών και καινοτομιών στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων». Renzo Servadei, Διευθύνων Σύμβουλος της Autopromotec.


Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο της Autopromotec, www.autopromotec.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.