Με το βλέμμα στραμμένο στη διοργάνωση του 2022
Autopromotec

Με το βλέμμα στραμμένο στη διοργάνωση του 2022

Με στόχο να προσελκύσουν τον μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων σε διεθνές επίπεδο, οι διοργανωτές της Autopromotec, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί 25-28 Μαΐου 2022 στην Μπολόνια, έχουν δημιουργήσει μία σειρά από δραστηριότητες προώθησης. 

Αφενός, επιδιώκουν να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους από μακρινές και με υψηλές δυνατότητες αγορές. Αφετέρου, αξιοποιούν το δίκτυό τους, ώστε να υποδεχθούν γκρουπ επαγγελματιών από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική. Στόχος των διοργανωτών είναι να προσφέρουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους εκθέτες. Ταυτόχρονα επιδιώκουν, οι επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με όλες τις καινοτομίες οι οποίες θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά σε πολλές περιπτώσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συμμετοχή ενώσεων από άλλες χώρες.

Οι διοργανωτές ετοίμασαν μία σειρά εκδηλώσεων γύρω από τα κύρια ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Aftermarket. Ακόμη, οι υπεύθυνοι της έκθεσης επισημαίνουν ότι μέσα από μία καινοτόμο μορφή, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για καινοτομίες και νέα προϊόντα. Επίσης θα γνωρίσουν τους τακτικούς προμηθευτές τους και θα βρουν νέους. Τέλος, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και να συμμετάσχουν σε συνέδρια και σεμινάρια τόσο με φυσική, όσο και με ψηφιακή παρουσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.