ΕΟΒΕΑΜΜ

Εκλογές για το νέο Δ.Σ.

29/12/2021
Στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 πραγµατοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΟΒΕΑΜΜ στο Αµφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, από όπου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συµβούλιο της Οµοσπονδίας.

Με τη συμμετοχή 120 εκλεγμένων αντιπροσώπων των Σωματείων – Μελών της ΕΟΒΕΑΜΜ (Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανήματων Μοτοσυκλετών) διεξήχθη η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Στα πλαίσια της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της θητείας της απερχόμενης Διοίκησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον των συνεργείων και των επισκευαστών και εξελέγη το νέο Δ.Σ., η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μας μίλησε για το «αίσθημα ευθύνης που ένιωσε με την ευρεία συμμετοχή στη Συνέλευση», ενώ το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου, ήταν για τον ίδιο «επιβεβαίωση της παρελθούσας διοίκησης και των προγραμματικών δηλώσεων», όπως σημείωσε.

Ακόμη, τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσήλθαν στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, στις 6 Νοεμβρίου, για τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και, μετά από μυστική ψηφοφορία, κατανεμήθηκαν τα αξιώματα ως εξής:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.