Επεκτείνει την περίοδο εγγύησης
Bosch

Επεκτείνει την περίοδο εγγύησης

Η Bosch προχωρά στην επέκταση της εγγύησης για τις δύο κατηγορίες προϊόντων στα τρία χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και αυξάνει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή αναφορικά με τη λειτουργία και τη διάρκεια ζωής τους.

Οι εκκινητές και οι εναλλάκτες της Bosch, νέοι ή ανακατασκευασμένοι, τυγχάνουν επέκτασης της εγγύησης από δύο σε τρία έτη.

Χτίζοντας εμπιστοσύνη

Η εταιρεία, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα των δύο αυτών προϊόντων της, προσφέρει αυξημένη εμπιστοσύνη στα συνεργεία και τους πελάτες τους. Η επέκταση της εγγύησης κατά ένα επιπλέον έτος ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2021 και ισχύει αναδρομικά. Για παράδειγμα, εάν εκκινητής που αγοράστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 παρουσιάσει βλάβη τον Αύγουστο του 2021, υποβάλλεται σε διαδικασία εγγύησης.

Οι νέοι εκκινητές και οι εναλλάκτες επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων είναι κατάλληλοι για όλα τα οχήματα και ειδικά για τα σύγχρονα. Αυτά τα προϊόντα περνούν μία αυστηρή διαδικασία παραγωγής έως ότου κυκλοφορήσουν στην αγορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις αυστηρές προδιαγραφές προϊόντος που δίνονται από τις αντίστοιχες εφαρμογές οχημάτων.

Για τον σκοπό αυτό, υπόκεινται σε αυστηρή και συνεχή διαχείριση ποιότητας, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις υψηλές απαιτήσεις και τα πρότυπα ποιότητας της Bosch. Η τέλεια εφαρμογή και η αξιόπιστη λειτουργικότητα των μηχανικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μερών έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου κατά την τοποθέτηση.
Επιπλέον, η ολοκληρωμένη γκάμα περιλαμβάνει τελευταίες τεχνολογίες, όπως εκκινητές start/stop και εναλλάκτες υψηλής απόδοσης.

Το χαρτοφυλάκιο ενημερώνεται συνεχώς για ένα ευρύ φάσμα επιβατικών, επαγγελματικών και εκτός δρόμου οχημάτων και αναπτύσσεται περαιτέρω για να καλύψει τις ανάγκες των συνεργείων και των πελατών τους. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, η Bosch βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή εκκινητών και εναλλακτών.

Πρόγραμμα Bosch Exchange

Με κάλυψη περισσότερο από 90% σε βασικές αγορές, η γκάμα προϊόντων Bosch eXchange μπορεί να θεωρηθεί μία υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση που επιτρέπει επισκευές οχημάτων με βάση την αξία και την οικονομία. Η γκάμα αποτελείται από ανακατασκευασμένα προϊόντα και μπορεί να συμπληρωθεί από νέα ανταλλακτικά, εάν απαιτείται, για να εξασφαλιστεί υψηλή κάλυψη στην αγορά και ικανότητα παράδοσης. Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα είναι επεξεργασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα πρώτου εξοπλισμού και υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές λειτουργίας και ποιότητας.

Κατά τη διαδικασία της ανακατασκευής, αντικαθίστανται κρίσιμα εξαρτήματα και ανταλλακτικά φθοράς. Όλα τα άλλα εξαρτήματα ελέγχονται, ανακατασκευάζονται ή αντικαθίστανται από νέα, εάν απαιτείται. Αυτό εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των ανταλλακτικών σε συνδυασμό με μία εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα Bosch eXchange βοηθά στην εξοικονόμηση πόρων και, επομένως, στην προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας παράλληλα στην κυκλική οικονομία, με την επαναχρησιμοποίηση ανταλλακτικών, που ονομάζονται “cores”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.