Αντλίες νερού σε ευρεία γκάμα
GATES

Αντλίες νερού σε ευρεία γκάμα

Οι αντλίες νερού αυτοκινήτων της Gates αναγνωρίζονται στη βιομηχανία για την εξαιρετική τους αντοχή, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα σε μία σειρά οχημάτων, καλύπτοντας σύγχρονα μοντέλα και συστήματα υβριδικών κινητήρων έως σπάνια vintage αυτοκίνητα. 

Κάθε αντλία νερού Gates είναι κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας κράματος, που υποστηρίζονται από 100% λειτουργική δοκιμή των στεγανοποιήσεων και των ρουλεμάν, καθώς και 100% δοκιμή διαρροής, τόσο για τη χύτευση, όσο και για τη συναρμολογημένη αντλία νερού. Πρόκειται για αξιόπιστα εξαρτήματα που επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση, την τέλεια εφαρμογή και τη βέλτιστη απόδοση του κινητήρα. Οι αντλίες νερού της Gates κατασκευάζονται για να λειτουργούν αθόρυβα και να αντέχουν για όλη τη διάρκεια ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου. Ταιριάζουν και αποδίδουν ακριβώς στις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις πρώτης τοποθέτησης – OE. Η γκάμα της Gates περιλαμβάνει μηχανικές και ηλεκτρικές αντλίες νερού.

Εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση του κινητήρα, αξιόπιστη λειτουργία και εξαιρετική αντοχή, καλύπτοντας μία εκτενή σειρά οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ