100

100 χρόνια Bosch Car Service

15/01/2021
100 χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου συνεργείου επισκευής, τα Bosch Car Service είναι ηγέτης στην ανεξάρτητη αγορά συνεργείων παρέχοντας ολοκληρωμένες, σύγχρονες υπηρεσίες.

Η Max Eisenmann & Co., ένα συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων με έδρα το Αμβούργο, έγινε το πρώτο επίσημο συνεργείο Bosch Service το 1921, σηματοδοτώντας τη γέννηση της έννοιας του δικτύου και το πρώτο βήμα σε μία παγκόσμια επιτυχία. Αυτό συνέβη κυρίως επειδή ο ιδρυτής της εταιρείας Robert Bosch είχε αναγνωρίσει νωρίς την ανάγκη δημιουργίας ενός δικτύου συνεργείων. Καθώς ο αριθμός των ιδιοκτητών αυτοκινήτων αυξήθηκε, δημιουργήθηκε ζήτηση για εξειδικευμένη γνώση, πέρα από τα σύνορα της χώρας.


Τα Bosch Car Service αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων παγκοσμίως, με περισσότερα από 15.000 μέλη σε 150 χώρες.

Ως μέλη του δικτύου, τα συνεργεία επωφελούνται από ένα πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και υποστήριξη μάρκετινγκ. Παράλληλα, οι οδηγοί επωφελούνται από την υψηλή κάλυψη των άμεσα διαθέσιμων ανταλλακτικών Bosch και από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που διαθέτουν τα συνεργεία του δικτύου.

Η έρευνα ως παράγοντας επιτυχίας για τα επόμενα 100 χρόνια

Η Bosch απασχολεί πάνω από 72.000 άτομα στην έρευνα και ανάπτυξη και επένδυσε 6,1 δισεκατομμύρια ευρώ σε αυτόν τον τομέα το 2019. Με 4.202 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας το 2019, η Bosch είναι μία εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, προς όφελος των Bosch Car Service και των πελατών τους.

Χάρη στα 100 χρόνια αποτελεσματικής συνεργασίας με τον ηγέτη της καινοτομίας αλλά και των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τα συνεργεία Bosch Car Service έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών.

Στόχος: ανάπτυξη με σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Η Bosch γιορτάζει αυτή την επιτυχημένη πορεία με μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον: ο στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου με νέα συνεργεία συνεργατών, η προσέγγιση των πελατών και των συνεργείων με βάση τις ψηφιακές λύσεις και την έξυπνη χρήση δεδομένων, ενισχύοντας έτσι τη θέσης της ως αξιόπιστος και καινοτόμος συνεργάτης στον τομέα της αυτοκίνησης παγκοσμίως, σήμερα αλλά και στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.