Πλήρης γκάμα προϊόντων πέδησης ADVICS
AISIN

Πλήρης γκάμα προϊόντων πέδησης ADVICS

Η AISIN Europe παρουσίασε στην Automechanika Φρανκφούρτης τη διεύρυνση του εμπορικού σήματος ADVICS, συνώνυμου της ποιότητας στην Πρώτη Τοποθέτηση, σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων φρένων για το Aftermarket.

Η Aisin Europe αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τη δύναμη του εμπορικού σήματος ADVICS στην Πρώτη Τοποθέτηση, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της για τη δευτερογενή αγορά και διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων πέδησης, με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα προϊόντα της για το Aftermarket στηρίζονται στη δύναμη της μητρικής εταιρείας, της Aisin Group, στον τομέα των εξαρτημάτων OE. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα απολαύσουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης, που παρέχεται στην Πρώτη Τοποθέτηση. Το όνομα ADVICS σχηματίζεται από τις λέξεις «Advanced Intelligent Chassis Systems» και χρησιμοποιείται εδώ και καιρό σε όλες τις δραστηριότητες OE. Αρχικά, περιελάμβανε Aftermarket προϊόντα από τη σειρά υδραυλικών συστημάτων της Aisin και έναν περιορισμένο αριθμό τακακιών Πρώτης Τοποθέτησης. Στο μέλλον, με το όνομα ADVICS θα κυκλοφορούν φρένα AISIN, ολόκληρη η γκάμα τακακιών, δαγκάνες, αντλίες (τρόμπες) φρένων, σερβό και κυλινδράκια φρένων για ευρωπαϊκά και ασιατικά οχήματα, διασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις, ασφάλεια και έλεγχο κατά το φρενάρισμα.

Η αρχή για την εξέλιξη αυτή έγινε το 2021, όταν η εταιρεία άλλαξε τον σχεδιασμό της συσκευασίας για ολόκληρη τη σειρά Aftermarket, προκειμένου να ενισχύσει το όραμα και τη θέση του ομίλου στην αγορά. Η δημιουργία του έγινε επάνω στα πρότυπα της κοινής σχεδιαστικής αντίληψης του Aisin Group. Χρησιμοποιεί διαφορετικές έγχρωμες λωρίδες για να επισημάνει την κάθε σειρά προϊόντων, οι οποίες γίνονται, με τον τρόπο αυτό, πιο αναγνωρίσιμες.

«Με την καταξιωμένη ποιότητα των Aftermarket προϊόντων μας, λάβαμε τη στρατηγική απόφαση να διευρύνουμε τη χρήση τους, προκειμένου να καλύψουν το σύνολο της γκάμας προϊόντων φρένων. Και δεν θα σταματήσουμε εκεί. Με διαρκείς επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη, με διεργασίες επανασχεδιασμού, διαχείριση προϊόντων και νέες προσθήκες στην γκάμα μας, οι πελάτες μας στο Aftermarket μπορούν να περιμένουν ότι το όνομα ADVICS θα συνεχίσει να αναπτύσσεται».
Berenger Leonard, Senior  Strategy Manager Aftermarket

Τεχνολογία BlueStop

Ταυτόχρονα, η Aisin Europe παρουσίασε τη σειρά τεχνολογιών BlueStop, που προέρχονται από την εκτεταμένη OE εμπειρία της ADVICS και επιτρέπουν στην εταιρεία να δημιουργεί προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της σε όλο τον κόσμο.

Τα τακάκια ήταν τα πρώτα που επωφελήθηκαν από αυτή την τεχνολογία και το 2021 παρουσιάστηκε μία σειρά η οποία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα BlueStop, με γνωρίσματα μοναδικά για τη χρήση και το περιβάλλον λειτουργίας τους:

  1. Σε συσκευασία με σκούρο μπλε χρώμα και χρυσαφί ρίγες, τα κεραμικά τακάκια OE με ρύθμιση ακριβείας, παρουσιάστηκαν για τις αγορές της Ιαπωνίας, της Βορείου Αμερικής και της Ρωσίας. Διαθέτουν τις τεχνολογίες MicroStructure Control (MSC) και Ceramic Tribo  Technology (CTT). Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής της σειράς είναι η υψηλού επιπέδου αίσθηση και η σταθερότητα στο φρενάρισμα, η ελαχιστοποίηση της παραγωγής σκόνης και της φθοράς της δισκόπλακας, με σχεδόν μηδενικό θόρυβο και κραδασμούς.
  2. Σε μαύρη συσκευασία με κόκκινες ρίγες, τα τακάκια χαμηλής περιεκτικότητας χάλυβα παρουσιάστηκαν στις αγορές της Ασίας, της Ευρώπης και της Νοτίου Αμερικής. Διαθέτουν την τεχνολογία Tough Body Structure (TBS), που παρέχει μία ισχυρή και σταθερή δομή για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής, καθώς και κορυφαία απόδοση στο φρενάρισμα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.