Επέκταση χαρτοφυλακίου αντλιών διεύθυνσης
Bosch

Επέκταση χαρτοφυλακίου αντλιών διεύθυνσης

Η Bosch προσφέρει πλέον όλο και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε υδραυλικές αντλίες διεύθυνσης, με τη δυνατότητα παροχής των εξαρτημάτων κατά την παράδοση.

Επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της στο σύστημα διεύθυνσης, με την προσθήκη αντλιών διεύθυνσης με πτερύγια, η Bosch αυξάνει την κάλυψη της ευρωπαϊκής αγοράς για οχήματα μεσαίας και premium κατηγορίας, SUV και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα περισσότερο από 17 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας το 55%. Η εταιρεία προσθέτει στην γκάμα της νέες αντλίες διεύθυνσης για οχήματα που κατασκευάζονται από τη νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai. Ακόμη, η γκάμα που αφορά τις εταιρείες BMW, Mercedes Benz, Ford, Kia και Toyota, καθώς και για οχήματα του Ομίλου VW, έχει επίσης επεκταθεί σημαντικά. Επιπλέον, διατίθενται υδραυλικές αντλίες για Renault και Dacia, Peugeot, Fiat, Chrysler, Jeep και Dodge, GM, Chevrolet και Cadillac. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά κάλυψης στην ευρωπαϊκή αγορά σε αντλίες διεύθυνσης με ποιότητα εφάμιλλη της Πρώτης Τοποθέτησης. Οι περισσότερες από τις υδραυλικές αντλίες διεύθυνσης που παρέχονται από την Bosch παραδίδονται πλήρεις, με εξαρτήματα, όπως τροχαλίες και σημεία αναρρόφησης. Αυτό βοηθά στον εντοπισμό των εξαρτημάτων που απαιτούνται και διευκολύνει τη διαδικασία παραγγελίας για τα συνεργεία. Επιπλέον, οι χονδρέμποροι προμηθεύονται λιγότερους κωδικούς, καθώς η αντλία και τα εξαρτήματά της περιλαμβάνονται σε έναν.

Με την προσθήκη αντλιών διεύθυνσης με πτερύγια, η Bosch διευρύνει την κάλυψη της ευρωπαϊκής αγοράς, φτάνοντας, πλέον στο 55%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ