AISIN

Νέα προϊόντα, υπηρεσίες και συνεργασίες

19/01/2022
Η εταιρεία, µε έδρα το Βέλγιο, εξελίσσει το χαρτοφυλάκιό της και τις υπηρεσίες που παρέχει στην ευρωπαϊκή δευτερογενή αγορά, µε στόχο να καλύπτει ολοκληρωµένα τις ανάγκες του κλάδου.

Στα πλαίσια της φετινής έκθεσης Automechanika Φρανκφούρτης, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ως υβριδική, η AISIN αξιοποίησε την ευκαιρία για να παρουσιάσει τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει.

Αρχικά, ανακοίνωσε την περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας της, με την προσθήκη πολλών νέων κωδικών για ακόμα περισσότερα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. «Διαπιστώνουμε αυξανόμενη ζήτηση για συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλα», εξηγεί ο Tanguy Brohee, Expert Marketing Coordinator της εταιρείας, και προσθέτει: «Καθώς δημοφιλή ονόματα φτάνουν το όριο των πέντε ετών και άνω, αρχίζει να δημιουργείται η ανάγκη για ανταλλακτικά, οπότε επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη».

Όλα τα ανταλλακτικά φρένων AISIN διαθέσιµα µε το εµπορικό σήµα ADVICS

Η εταιρεία αυξάνει την εμβέλεια και τη δυνατότητα εύρεσης των ανταλλακτικών και των προϊόντων της για το σύστημα πέδησης. Συγκεκριμένα, εντάσσει όλα προϊόντα και ανταλλακτικά σε ένα ενιαίο εμπορικό σήμα, την ADVICS. Τα προϊόντα ADVICS (Advanced Intelligent Chassis Systems – Προηγμένα ευφυή συστήματα πλαισίου) ήταν ήδη ευρέως διαθέσιμα στην Ευρώπη, καθώς και στην Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία αναμένει πως θα ενισχυθεί η παρουσία του εμπορικού σήματος. Ταυτόχρονα, θα εξαλειφθεί η ανάγκη για ξεχωριστή σειρά ανταλλακτικών φρένων AISIN. Όπως επεσήμανε η εταιρεία, τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέσω των γνωστών καναλιών πωλήσεων και του δικτύου διανομής.

Έµβολα ART

Ένα ακόμα εμπορικό σήμα που ανήκει στην AISIN θα είναι πλέον επίσης διαθέσιμο μέσω του ευρωπαϊκού καναλιού πωλήσεων της εταιρείας. Με την προσθήκη των εμβόλων ART (από την Art Metal Manufacturing) στο χαρτοφυλάκιο της AISIN Aftermarket Europe, οι διανομείς μπορούν πλέον να προσφέρουν στους πελάτες τους τα κορυφαίας ποιότητας έμβολα. «Αυτή είναι μία πλήρης γκάμα που προσφέρει βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια. Ακόμη προσφέρει, υψηλή χιλιομετρική απόδοση και ισχύ εξόδου. Αναπτύχθηκε από υλικά υψηλής αντοχής έπειτα από διαρκή έρευνα και εξέλιξη», εξηγεί ο Tanguy.

Συνεργασία µε τη STELLANTIS για την ανακατασκευή αυτόµατων κιβωτίων

Με τη νέα, στρατηγική συνεργασία της AISIN με τη STELLANTIS, οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να προσφέρουν νέα πνοή στα αυτόματα κιβώτια που υπέστησαν βλάβη. Όπως ανακοινώθηκε, τα συνεργεία έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα αυτόματα κιβώτια για επισκευή, με στόχο τη βελτίωση του απαιτούμενου χρόνου, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, καθώς και την ενίσχυση της βιωσιμότητας. Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένες χώρες στην Ευρώπη, αλλά σταδιακά αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες.

Ηλεκτρονικός αισθητήρας ύψους οδήγησης

Η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του ηλεκτρονικού αισθητήρα ύψους οδήγησης. Ο αισθητήρας προορίζεται για χρήση σε μονάδες πνευματικής ανάρτησης και σε αυτόματα συστήματα ρύθμισης των προβολέων. Ο αισθητήρας ειδοποιεί τη μονάδα ελέγχου για το ύψος του οχήματος. Έτσι, ρυθμίζεται αντίστοιχα ο συμπιεσμένος αέρας στις αεραναρτήσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα με αυτορρυθμιζόμενους προβολείς, ώστε να ανιχνεύει αλλαγές στο ύψος του οχήματος. Για παράδειγμα, λόγω αύξησης ή μείωσης του βάρους που φέρει (επιβάτες, αποσκευές κλπ.), ή εάν το αυτοκίνητο επιταχύνει ή φρενάρει. Στη συνέχεια, στέλνει το αντίστοιχο σήμα στην ECU, ώστε να προσαρμόσει τη γωνία των προβολέων.

Η AISIN, µε ηγετική θέση στην Πρώτη Τοποθέτηση και συνεργασία µε κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, εµπλουτίζει την γκάµα προϊόντων της για τη δευτερογενή αγορά και τις υπηρεσίες της στο ευρωπαϊκό Aftermarket.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.