Νέα συσκευασία Jerry Can 20lt για τα Shell Helix
Shell

Νέα συσκευασία Jerry Can 20lt για τα Shell Helix

Η Shell αναζητά συνεχώς τρόπους για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας. 

Στα πλαίσια αυτά, η συσκευασία Jerry Can είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα μέλη της οικογένειας Shell Helix. Καθώς ο αριθμός των προδιαγραφών λιπαντικών στους κινητήρες αυτοκινήτων συνεχίζει να αυξάνεται, τα μικρότερα μεγέθη συσκευασίας γίνονται πολύ πιο αποτελεσματικά για το συνεργείο. Η καθημερινή επαφή της εταιρείας με την αγορά έδειξε ότι οι συσκευασίες 20lt τετραγωνικής διατομής είναι ευκολότερες στην αποθήκευση και τον χειρισμό και προτιμώνται με αυξανόμενο ρυθμό από τα συνεργεία. Προκειμένου, λοιπόν, να καλύψει αυτή την τάση και να συνεχίσει να επεκτείνει τις προτάσεις της στην οικογένεια Shell Helix, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση επιλεγμένων προϊόντων σε συσκευασία Jerry Can. Η συσκευασία θα παρέχεται με ένα βιδωτό καπάκι, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί με καπάκι με ενσωματωμένη βρύση (σπείρωμα 60 mm), προκειμένου να μεταγγίζεται εύκολα το προϊόν.

Τα πλεονεκτήµατα για το συνεργείο

  1. Εύκολο στην αποθήκευση.
  2. Ευκολότερο στον χειρισµό από τα παραδοσιακά βαρέλια, ηµιβάρελα ή δοχεία κυκλικής διατοµής.
  3. Ευκολότερο στη µετάγγιση του λιπαντικού.
  4. Λιγότερο πλαστικό και συµβολή στη µείωση των σχετικών αποβλήτων.
  5. Πολλές εγκρίσεις κατασκευαστών σε µία συσκευασία των 20lt.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα συσκευασία και τα προϊόντα Shell μέσα από την ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα: shell.petropoulos.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Δίκτυο συνεργείων Shell Helix
Λιπαντικά Shell Helix Ultra τεχνολογίας 0W

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ