έκθεση

Futurmotive και οι προκλήσεις της νέας κινητικότητας

19/02/2023
Οι προετοιμασίες για το Futurmotive - Expo and Talks, που θα διοργανωθεί από την Autopromotec στις 16-18 Νοεμβρίου στην Μπολόνια, έχουν ξεκινήσει, καθώς η έκθεση θα επικεντρωθεί στις νέες τεχνολογίες και τις υπηρεσίες για μία φιλική προς το περιβάλλον, οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση.  

 Η διοργάνωση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με την E-Charge, την έκθεση που είναι αφιερωμένη στη βιομηχανία και τις υποδομές της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και την ηλεκτρική κινητικότητα, συνολικά, και θα διεξαχθεί στην Μπολόνια στις 16-17 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νέα αυτή εκδήλωση της Autopromotec θα είναι το ιδανικό περιβάλλον για την ενημέρωση και παρουσίαση καινοτόμων λύσεων, τεχνολογιών και προϊόντων, σχετικά με την παραγωγή υλικών και ενέργειας, τις έξυπνες υποδομές και πόλεις, τη διασύνδεση ανθρώπου-μηχανής για την αυτοματοποιημένη συντήρηση των αυτοκινήτων, καθώς και τη βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, το Futurmotive – Expo and Talks, σε έναν χώρο 25.000 τ.μ., θα φιλοξενήσει εκθέτες που θα αναδείξουν μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογικών καινοτομιών και λύσεων για τις παγκόσμιες προκλήσεις στον κλάδο, ενώ ο σχεδιασμός αναμένεται να ευνοήσει την αποτελεσματική επαφή μεταξύ εταιρειών, οργανισμών και ειδικών της βιομηχανίας. Ακόμη, ένας εκτενής χώρος θα επικεντρωθεί στο θέμα της ανακατασκευής και σε καινοτομίες που αφορούν τη διασύνδεση και τα δίκτυα επισκευής και συντήρησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφείτε στο newsletter

Για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις και ειδικές προσφορές απευθείας στο email σας.